Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

TV3: Barca ansætter fransk TV-profil

Nyheder: Af Sajad Koftan - 11. september 2018


TV3: Barca ansætter fransk TV-profil

FC Barcelona er konstant på udkig efter forstærkninger - også til talentspejder-tjansen, hvor catalanerne nu har ansat Jerome Bigot, som til dagligt arbejder for sportskanalen, beIN Sports, i Frankrig.

Nyheden blev afsløret mandag aften i programmet "El Club de la Mitjanit" på den populære tv-kanal, TV3.

Bigot, som selv var målmand i de lavere rangerede rækker i Frankrig i sin tid, er hentet til klubben af Eric Abidal - Barcas nye sportschef.
Begge frontfigurer mødte hinanden første gang i 2016, under EM, hvor de begge arbejdede for den populære sportskanal, beIN Sports.

Ifølge TV3 bliver Bigot FC Barcelonas nye talentspejder i Frankrig, hvor den nye medarbejder skal overvåge den franske Ligue 1 og anden-divisionen, samt den italienske Serie A.
Samtidig skal den tidligere TV-profil også forsøge at finde talenter i de lavere rangerede ligaer i Schweiz, Østrig og Tjekkiet.

Bigot havde sin første arbejdsdag den 1. september. Kontraktperioden gælder de kommende tre sæsoner.

Efter at Eric Abidal overtog jobbet som sportschef efter Robert Fernandez tidligere på sommeren, har Barca intensiveret jagten på talenter i netop Frankrig - et område som passer perfekt til Jerome Bigot, hvis man spørger sportschefen selv.


Ugens mest læste

Seneste nyheder