Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barcelona er interesseret i Lovren

Nyheder - 18. oktober 2018




Ifølge den catalanske avis, Mundo Deportivo, holder Barcelona øje med den kroatiske forsvarsspiller, som kan ende med at blive et transfermål til januar.

Barcelona kæmpe med store skadesproblemer i defensiven, hvor både Umtiti og Vermaelen er ude med skader. Hvor Vermaelen ventes ude i knap seks uger, er der større tvivl omkring varigheden af Umtitis skade, der af nogle rapporter meldes ude i resten af 2018.

Derfor er Barcelona på jagt efter en ny forsvarsspiler i vintertransfervinduet, og her skulle de have udset sig Liverpools Dejan Lovren som et muligt indkøb, ifølge Mundo Deportivo. Det hollandske stortalent Matthijs de Ligt og den erfarne belgier Toby Alderweireld er også blevet nævnt flere gange i medierne, som potentielle indkøb til januar.

Lovren er faldet ned i det interne hierarki på Anfield efter skin skade, hvor især Joe Gomez har udnyttet den ekstra spilletid til at få tilkæmpet sig en plads i startopstillingen ved siden af forsvarsstjernen Virgil Van Dijk. Kroaten skulle dog eftersigende ikke have nogle planer om at forlade Liverpool, men mediet spekulerer i, at hans motivation og indstilling kan ændre sig over de kommende måneder, hvis spilletiden udebliver.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barcelona er interesseret i Lovren

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder