Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Opstilling var en nødvendig risiko

Copa del Rey: Af Sajad Koftan - 11. januar 2019


Valverde: Opstilling var en nødvendig risiko

Barcas cheftræner, Ernesto Valverde, forsvarede sine taktiske dispositioner, efter at catalanerne tabte 2-1 på udebane til Levante, torsdagen aften, og er nu tvunget til en komfortabel sejr på Camp Nou i returopgøret i næste uge.

Efter 18 minutter var FC Barcelona bagud i gårsdagens nederlag, men tager dog et udebanemål med hjem til Catalonien, takket være Philippe Coutinhos straffesparksscoring sent i anden halvleg, efter at Denis Suarez var blevet nedlagt i feltet.

- Jeg valgte det bedste hold til opgaven, sagde træneren til mediet SPORT, efter at han jo efterlod Lionel Messi, Luis Suarez, Ivan Rakitic, Gerard Pique og Jordi Alba hjemme i Barcelona.

- Kampen var en mulighed for at evaluere visse spillere, på højt plan, som vi gør i nogle La Liga-kampe. Jeg ved at det er en risiko at tage, men den som intet vover intet vinder, sagde Valverde nærmest filosofisk.

Valverde kommenterede desuden på Barcas nye indkøb, Jeison Murillo, som debuterede mod Levante.

- Jeg er glad for præstationen fra Murillo. Han har erfaringen og kender tilgangen til disse typer kampe, mens Chumi og Miranda havde deres besværligheder. Men sådan er det jo indimellem, inden samtalen hurtigt omhandlede Coutinho og Dembele.

- Da Dembele ikke fik spilletid, spurgte alle ind til det emne. Nu når Dembele spiller, spørger alle mig ind til Coutinho. Vi kan kun være 11 spillere på banen, fortsatte træneren.

- Spillerne skal kæmpe sig til startopstillingen, ved at arbejde ekstremt hårdt hver dag for at lave om på deres situation. Coutinho giver os en del offensivt, ligesom Dembele gør det.

Kritikken haglede ned over Valverde på de sociale medier dagens derpå, da mange mener at træneren tog for let på opgaven.


Ugens mest læste

Seneste nyheder