Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca jagter dansk supertalent

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 19. marts 2019




FC Barcelona talentspejdere har den helt store kikkert rettet mod Danmark og FC Nordsjælland, hvor Superliga-klubbens førstehold vækker stor opmærksomhed hos catalanerne, eftersom stortalentet Andreas Skov Olsens præstationer på grønsværen ikke er gået ubemærket hen i Farum.

Den 19-årige U21-landsholdsspiller har været sprudlende for Nordsjællands U19-mandskab, hvor Andres Skov Olsen har scoret 15 mål i 14 kampe - en statistik som heller ikke er blevet ignoreret af klubbens førsteholdstræner, Kasper Hjulmand, som flittigt har benyttet sig af kronjuvelen i denne sæson.

Indtil videre har Olsen scoret 23 mål i sine 34 kampe, fordelt på alle turneringerne, og har endda scoret i Nordsjællands seneste seks kampe. På internationalt niveau har ungdomsspilleren scoret fem mål i sine 16 optrædender for U21-landsholdet.

Ifølge det spanske medie, Mundo Deportivo, ville Andres Skov Olsen passe perfekt ind i Barcas La Masia-akademi, som den fremtidige stjerne på Camp Nou.

Med sit eminente overblik og de fremragende angrebs-kompetencer ville danskeren være helt ideel for den catalanske storklub, ifølge mediet.

Flere talentspejdere fra Barcelona skulle efter sigende have holdt et vågent øje med den danske landsholdsspiller, som jo har scoret 19 mål i Superligaen i denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca jagter dansk supertalent

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder