Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde: Vinder vi seks kampe, er vi mestre

Nyheder: Af Sajad Koftan - 2. april 2019




FC Barcelonas cheftræner, Ernesto Valverde, har haft de statistiske briller på, hvor han overfor mediet SPORT pointerede at catalanerne stadig skal slå koldt vand i blodet, inden La Liga-trofæet er i hus.

- Der er ni kampe tilbage og vinder vi seks af dem, er vi mestre, sagde Valverde til pressemødet inden Villareal-kampen tirsdagen aften.

- Holdene i bunden af tabellen får altid mange point i slutningen af sæsonen, så topholdene skal være ekstra kyniske og effektive.

- Vi kan bare se kampene i denne uge. Celta, Huesca og Rayo kæmper alle med alt hvad de har. Derfor skal vi være et skridt foran alle de andre på banen.

- Historisk set, hvis Barca har vundet Champions League, så har de også vundet La Liga, fortsatte Valverde sin analyse.

- Jeg ved at fansene og spillerne elsker Champions League. Men turneringen kan svigte dig på bare 15 dårlige minutter på banen. Så er man pludselig ude.

- Omvendt er La Liga anderledes. Her bliver man bedømt fra første til sidste minut i sæsonens 38 kampe. Det er her vi udvikler os mest, sagde den tidligere Athletic Bilbao-træner til mediet.

Barca skal på besøg hos Villareal i aften. Kampen fløjtes igang kl 21:30. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Vinder vi seks kampe, er vi mestre

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder