Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Spydig Klopp: Camp Nou er bare et stadion

Champions League: Af Sajad Koftan - 30. april 2019




Den engelske storklub, Liverpool, med den tyske træner, Jurgen Klopp, ved roret, skal på besøg hos FC Barcelona imorgen, hvor Jurgen Klopp for første gang stifter bekendtskab med Camp Nou - en oplevelse som på alle andre stadions, ifølge Liverpools manager.

En tysk stikpille er sendt mod Catalonien.

- Camp Nou er jo bare et stort stadion men ikke noget fodbold-tempel, sagde Klopp til det tyske medie, DAZN, da den tidligere Dortmund-coach skulle sætte ord på sin kommende debut på Camp Nou.

Det er første gang at den succesrige og farverige stjerne-træner tager plads på trænerbænken på det store stadion, eftersom Klopp har besøgt Barcelona populære hjemmebane før - som tilskuer.

Klopp var nemlig tilstede på Camp Nou da Barca spillede mod tyske Borussia Munchengladbach i 2016, og hvor Liverpool samtidig var på træningslejr i området.

Og han var tilsyneladende ikke imponeret af Barcas ellers så frygtindgydende hjemmebane, hvad angår stemningen og atmosfæreren, selvom Klopp ser frem til kampen onsdag aften.

- Det bliver en fantastisk og uforglemmelig aften for alle fodbold-fans, sagde tyskeren til mediet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spydig Klopp: Camp Nou er bare et stadion

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder