Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Vi er i dialog med Atletico Madrid

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 20. maj 2019Valverde: Vi er i dialog med Atletico Madrid

Barcas coach, Ernesto Valverde, bekræfter overfor mediet, Goal, at catalanerne er i dialog med Atletico Madrid med henblik på at sikre sig Antoine Griezmanns underskrift.

Den franske VM-guldvinder har været en vital og en uundværlig del af Diego Simeones mandskab i de seneste fem sæsoner, hvor den blonde franskmand har været med til at vinde tre titler med Madrid-klubben - som også inkluderer en Europa League-titel.

Den 28-årige stjerne har også været Atletico Madrids topscorer i de seneste fem sæsoner, hvoraf to af sæsonerne blev krydret med en tredjeplads på Ballon d´Or-podiet.

Efter Barcas sidste La Liga-kamp i Eibar, som jo endte 2-2, bekræftede Ernesto Valverde at catalanerne er i dialog med Atletico Madrid, da flere journalister fra Goal spurgte ind til Antoine Griezmann.

- Det er korrekt at parterne er i dialog. Men vi fokuserer lige nu istedet for Copa Del Rey-finalen, som vi jo gerne vil vinde, sagde Valverde.

- Vi har mulighed for at vinde to titler. Det er vigtigt at vi forbliver fokuserede.

- Bagefter kan vi bruge tid på andre spillere fra de andre klubber. Vi bruger ikke tid på at kommentere dette. Vi må se. Griezmann er en fantastisk spiller. Det har vi jo altid sagt, slog Valverde fast.

Og svingdøren er allerede taget i brug hos catalanerne, eftersom FC Barcelona angiveligt skulle have sikret sig en af Ajax Amsterdams største talenter i form af Matthijs de Ligt - en aftale som forventes at blive bekræftet i denne uge.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder