Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

United-stjernes agent: Barcelona har ringet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 10. juli 2019United-stjernes agent: Barcelona har ringet

FC Barcelona flirter med tanken om at satse hele butikken efter Manchester Uniteds forsvarskomet, Victor Lindelof, efter Matthijs de Ligt jo ser ud til at vælge byen, Torino, og Juventus som sin kommende arbejdsgiver.

Lindelof, som kom til Manchester United og Premier League i 2017, havde en svær opstart i England men har sidenhen taget revanche og er blevet en populær brik i United-puslespillet for træner, Ole Gunnar Solskjaer.

I sidste sæson spillede Lindelof 30 kampe for englænderne, hvor han har imponeret både fans og eksperter, efter sit skifte fra Portugal.

Og ifølge svenskeren agent, Hasan Cetinkaya, har selveste FC Barcelona været på charmeoffensiv i Manchester, da man vil forstærke det catalanske forsvar.

- Lindelof bliver konstant kontaktet af de helt store europæiske klubber, heriblandt Barcelona. Men det er op til Manchester Uniteds ledelse i sidste ende, sagde agenten til Sky Sports i England.

På trods af rygterne og forlydenhederne, som tager fart i disse dage, er den svenske stjerne rejst på træningslejr til Australien med United, for at forberede sig til den kommende sæson.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder