Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué i forsvar: Jeg har også hobbyer

Nyheder - 23. november 2019Piqué i forsvar: Jeg har også hobbyer

Gerard Piqué er i løbet af de seneste par år blevet kritiseret for at fokusere mindre på sin fodbold og mere på sine virksomheder uden for kridtstregerne. Selv er han ikke interesseret i at høre om det, da han ved hvordan han skal forholde sig til de forskellige ting. I et interview åbner han op omkring situationen.

- Det er ikke sandt, at jeg føler mig mere komfortabel under Ernesto Valverde. Jeg har altid haft den samme fornemmelse under alle trænere i Barca.

- Nogle nætter sover jeg kun 4-5 timer, men inden en kampdag sover jeg 10 timer. Jeg har været i FC Barcelona i 12 år og det er ikke tilfældigt - jeg har rutiner, som fungerer rigtig fint for mig, fastslår Piqué.

- Jeg stopper karrieren i Barca. Det har jeg altid sagt. Jeg har været Barca-fan hele mit liv og jeg har ingen intentioner om at spille for et andet hold. Planen er, at jeg spiller til min kontrakt udløber i 2022, men jeg har ikke en krystalkugle, der fortæller mig, hvad der sker og jeg aner ikke, om jeg får muligheden for at blive til min kontrakt udløber.

- Hør her... omkring, hvad jeg laver uden for banen, så er der spillere, som har restauranter og nogle spiller PlayStation. Hver spiller har sin hobby, som man bruger fritid på. Sådan er det.

Piqué, som har sagt stop på det spanske landshold, glæder sig over, at Luis Enrique er kommet over familiesorgen og igen er tilbage på fodboldbanen. Enrique mistede for nogle måneder siden sin datter til en kræftsygdom, men er tilbage som spansk landstræner.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder