Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dani Olmo til tysk topklub

Nyheder: Af Lars Ravn - 23. januar 2020




For et par dage siden lød det fra det italienske medie CalcioMercato, at den spanske midtbanespiller med en fortid i FC Barcelona, var tæt på at skifte til enten AC Milan eller Chelsea, efter at Barcelona havde kølnet deres interesse en smule. Nu ser det dog ud til, at han i stedet skifter til Bundesligaen.

Ifølge det spanske medie AS er det kun et spørgsmål om tid, inden den talentfulde spiller forlader Dinamo Zagreb til fordel for Red Bull Leipzig. Dermed ser det ud til, at han skifter til det aktuelle førerhold i den tyske Bundesliga.

Olmo har tidligere fortalt, at han ønsker at forlade Dinamo Zagreb i det igangværende transfervindue, da han mener, at han er nødt til at skifte til en bedre liga for at øge sine chancer for at blive udtage til det spanske landshold som skal til EM til sommer.

Barcelona har længe været meldt interesseret i at bringe deres tidligere talent tilbage til klubben, men de har eftersigende kølnet deres interesse her på det sidste, og det har gjort, at der har været mange klubber inde og kæmpe om den talentfulde spillers underskrift.

Ifølge AS skal RB Leipzig betale 225 millioner kroner her og nu. Der er dog lavet en aftale om forskellige variabler alt efter hvordan han præsterer for klubben, så aftalen kan løbe op i et samlet beløb på 336 millioner kroner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dani Olmo til tysk topklub

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder