Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca lancerer kampagne mod Coronavirus

Coronavirus / COVID-19: Af Sajad Koftan - 12. februar 2020Barca lancerer kampagne mod Coronavirus

© SPORT


FC Barcelonas bestyrelse blev tirsdag aften enig om, at arrangere et velgørenhedsevent allerede i den kommende weekend, som en moralsk og solidarisk opbakning til de ofre, som er blevet ramt af den berygtede Coronavirus i Kina.

Ifølge mediet SPORT er FC Barcelona kommet med følgende pressemeddelelse omkring Coronavirus:

- Bestyrelsen er blevet enige om at afholde et event på lørdag, som støtte til den kinesiske befolkning og de mennesker som er blevet berørt af Corona-epidemien i Kina, har klubben meddelt i pressemeddelelsen.

- Velgørenheds-eventet, som jo vil finde sted til kampen mellem Barcelona og Getafe på Camp Nou, har også til hensigt at fremme hele tanken om solidaritet og respekt uanset hvilken race eller etnicitet man stammer fra.

I samme ombæring har FC Barcelona et nyt akademi i USA, hvor byen Miami nu skal rumme et Barca-akademi som skal uddanne og udvikle de kommende stjerner på Camo Nou - noget som bestyrelsen også fik lagt vægt på i brevet.

- Bestyrelsen har derudover godkendt vores andet Barca Academy PRO i USA. Dette bliver en unik og enestående mulighed for at fremme vores tilstedeværelse i New York, eftersom vi jo allerede har et stærkt og veldrevet fodbold-akademi i Long Island, New York.

- Vi er sammenlagt tilstede i 56 lande med 45.000 børn og unge som deltagende til vores verdensomspændende aktiviteter, som gør Barca til en attraktiv partner på et globalt plan, lød det i brevet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 50%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

409,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 L/Æ

699,- DKK

519,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder