Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barcelona ønsker byttehandel med Inter

Nyheder: Af Lars Ravn - 18. februar 2020




Barcelona er som bekendt interesseret i Inters argentinske angriber Lautaro Martinez. Et køb af den målfarlige angriber vil være en stor handel for klubben, og vil samtidig kræve, at den store pung kommer op af lommen.

Ifølge Sky Sport Italia, så skulle Barcelona ønske, at lave en byttehandel med den italienske storklub hvor de vil udnytte Inters interesse i Ivan Raktic og Arturo Vidal. Klubben håber dermed, at de kan få prisen på Martinez ned ved at sende to spillere den anden vej.

Spørgsmålet er, om Inter vil være villige til at indgå sådan en handel, da Lautaro Martinez frikøbsklausul i forvejen vurderes til at være langt under hans markedsværdi. Til sommer vil argentinerens frikøbsklausul være på 110 millioner euro, og det er altså den som Barcelona ønsker at forhandle endnu længere ned ved at sende to spillere til Milano.

Både Ivan Rakitic og Arturo Vidals kontrakter udløber om halvandet år, så Barcelona skal derfor sælge dem til sommer hvis de ønsker at få en fornuftig pris for spillerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona ønsker byttehandel med Inter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder