Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona ønsker byttehandel med Inter

Nyheder: Af Lars Ravn - 18. februar 2020Barcelona ønsker byttehandel med Inter

© Antonio Calanni / AP


Barcelona er som bekendt interesseret i Inters argentinske angriber Lautaro Martinez. Et køb af den målfarlige angriber vil være en stor handel for klubben, og vil samtidig kræve, at den store pung kommer op af lommen.

Ifølge Sky Sport Italia, så skulle Barcelona ønske, at lave en byttehandel med den italienske storklub hvor de vil udnytte Inters interesse i Ivan Raktic og Arturo Vidal. Klubben håber dermed, at de kan få prisen på Martinez ned ved at sende to spillere den anden vej.

Spørgsmålet er, om Inter vil være villige til at indgå sådan en handel, da Lautaro Martinez frikøbsklausul i forvejen vurderes til at være langt under hans markedsværdi. Til sommer vil argentinerens frikøbsklausul være på 110 millioner euro, og det er altså den som Barcelona ønsker at forhandle endnu længere ned ved at sende to spillere til Milano.

Både Ivan Rakitic og Arturo Vidals kontrakter udløber om halvandet år, så Barcelona skal derfor sælge dem til sommer hvis de ønsker at få en fornuftig pris for spillerne.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

559,- DKK

Spar 54%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder