Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién: Min skæbnekamp er ikke mod Napoli

Champions League: Af Sajad Koftan - 8. august 2020Setién: Min skæbnekamp er ikke mod Napoli

© SPORT


FC Barcelonas cheftræner Quique Setién blev igår mødt af en storm af spørgsmål fra de fremmødte journalister, som var mest interesseret i trænerens fodboldfremtid - hvis det skulle gå galt mod Napoli i Champions Leagues ottendedels-finaler i aften.

- Jeg havde forudset at du ville stille mig det spørgsmål, svarede Setién prompte til spørgsmålet om hans egen fremtid på Camp Nou, hvis Barca ikke ender med at gå videre i turneringen.

- Tanken har slet ikke strejfet mig så jeg spekulerer ikke i om Napoli-kampen kan blive min sidste kamp for klubben, fortsatte Setién.

- Vi har forberedt os godt til kampen med henblik på at vi går videre, slog Barcas træner fast.

FC Barcelona og Napoli spillede 1-1 i Italien tilbage i februar, som var Quique Setiéns første Champions League-kamp i karrieren.

Aftenens vinder på Camp Nou vil gå videre til kvartfinalerne, hvor menuen hedder enten Bayern München eller Chelsea - en kamp som ligeledes sparkes igang i aften klokken 21:00.

FC Barcelonas cheftræner har været gennem heftig kritik fra både medier og fans, efter at catalanerne måtte se La Liga-titlen ende hos rivalerne fra Real Madrid.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder