Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Granada-kampen er afgørende for Koeman

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. september 2021
Granada-kampen er afgørende for Koeman

© SPORT


FC Barcelona møder i aften Granada - en kamp som kan være altafgørende for cheftræner Ronald Koemans fremtid som cheftræner for catalanerne, hævder flere medier.

Forholdet mellem Ronald Koeman og præsident, Joan Laporta, skulle efter sigende være nået en punkt hvor det udelukkende er resultaterne som er afgørende for Koemans træner-karriere på Camp Nou, beretter mediet SPORT.

Og i aften er ingen undtagelse - Koeman vil uomtvisteligt være den centrale figur mod Granada, hvor hollænderen jo har brug for en sejr for at købe sig mere tid.

- Jeg ved ikke om kampen er afgørende for min fremtid, da jeg intet har hørt fra nogen omkring det. Jeg tænker udelukkende på forberedelserne og resten er ikke i mine hænder, sagde Koeman søndag.

- Jeg kender Barca og ved hvad der forlanges så resultaterne er i sidste ende afgørende. Jeg frygter ikke for min fremtid. I sidste ende er det klubben og præsidenten som træffer beslutningerne, slog Koeman fast.

Før Bayern-kampen, hvor Barca jo blev udspillet i egen hule, var fansene ude med bannere mod Koeman, selv om nederlaget til tyskerne ikke skabte de helt store negative reaktioner fra fansene efterfølgende - noget som med sikkerhed vil blive lavet om hvis Barca ikke formår at vinde i aften.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder