Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Træt af spørgsmål om min fremtid

Nyheder: Af Sajad Koftan - 21. september 2021
Koeman: Træt af spørgsmål om min fremtid

©


Granada var tæt på den helt store overraskelse på Camp Nou indtil Ronald Araujo fik reddet Barca fra den helt store blamage med en sen scoring, så kampen endte uafgjort - et resultat som igen sætter Ronald Koeman fremtid på tale.

- Jeg er træt af jeres spørgsmål om min fremtid i klubben, sagde Barcas pressede træner ovenpå den skuffende 1-1 kamp mod de upåagtede underdogs fra Granade, beretter mediet SPORT.

Efter blot to minutter af kampen var catalanerne bagud med 1-0, efter et flot hovedstød af gæsternes Domingos Duarte.

Granada vil med al sandsynlighed være skuffede ovenpå det uafgjorte resultat, hvor de jo jagtede deres anden sejr på Camp Nou indenfor to sæsoner.

Barcas fans derimod var alt andet end tilfredse med holdet efter slutfløjtet - noget som både spillerne på banen samt tv-seerne kunne høre.

For publikums pibekoncert ikke var til at tage fejl af, selv uden halvdelen af fansene på lægterne.

Koeman forsøgte efter kampen at forklare skuffelsen.

- Vi gjorde hvad vi kunne. Vi prøvede at vinde på en anden måde, for vi har ikke spillerne som kan udfordre eller som har fart, sagde Koeman kryptisk, måske som en stikpille til Laporta, inden hollænderen blev mere direkte i sit sprog.

- Hvis du ser listen over de spiller vi har, hvad ville du så gøre ? Spille tiki-taka ? Der er ingen plads til tiki-taka, men jeg vil ikke sige mere for jeg skal åbenbart diskutere om alt, sluttede Koeman af.

Barcelona er stadig ubesejrede i ligaen og er placeret på en syvendeplads med otte point efter fire kampe.

Granada er stadig uden sejr i denne sæson og er placeret på en 17. plads med tre point.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder