Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Krisemøde om Koemans fremtid

Nyheder: Af Sajad Koftan - 21. september 2021
Medie: Krisemøde om Koemans fremtid

© ESPN


FC Barcelona er i krise - et uomtvisteligt faktum som også er nået ledelsesgangene i catalonien, hvor klubbens præsident Joan Laporta fik afholdt et krisemøde sent igår efter Granada-kampen.

Ifølge mediet ESPN er det nu blot et spørgsmål om tid før Ronald Koeman må pakke sydfrugterne og forlade den varme Barca-stol.

For nu peger alle pilene i retning mod den pressede hollænder, som jo igen måtte stå model til alverdens kritiske spørgsmål efter endnu en stor skuffelse, som Granada kunne betegne som en sensation, hvor ikke Barcelona fik udlignet til 1-1 sent i opgøret.

Men Koeman er ikke sådan at skille sig af med. Først og fremmest skal Barca, hvis de river Koemans kontrakt i stykker, kompensere den tidligere Everton-træner med knap 90 mio. kr., som jo ikke er en sjat i disse Barca-tider.

Samtidig vrimler det ikke med trænere som ville have interesse i at overtage cheftræner-posten, beretter ESPN.

Mediet hævder dog at klubben kan se sig nødsaget til at skille sig af med Koeman allerede efter den kommende kamp mod Cadiz, eftersom man jo vil forsøge at vende den synkende Barca-skude i god tid og inden resultaterne og stimen bliver alt for nedadgående.

Ifølge flere medier er en anden hollænder klar til at erstatte Ronald Koeman.

Flere medier og bookmakere hævder at hvis Koeman får sparket, vil Jordi Cruyff, søn af den afdøde Barca-legende Johan Cruyff, være det mest realistiske valg som Barcas nye træner.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder