Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Xavi om Dembele: Sagen er lukket

Nyheder: Af Sajad Koftan - 12. februar 2022




Ousmane Dembele har lignet en færdig mand ad flere omgange i Barcelona, hvor franskmanden efterhånden har været fast del af avis-spalterne i fodboldeuropa - dog går tingene stærkt i fodbold og nu skulle den hurtige kantspiller angiveligt være på tale til staropstillingen søndag mod Espanyol.

Barcas cheftræner Xavi slog lørdag fast at kontroversen, omhandlende Dembele, er et overstået kapitel og at den tidligere Dortmund-stjerne nu indgår i planerne til søndagens rivalopgør.

24-årige Dembele er uden kontrakt til sommer og har stadig ikke indgået en ny aftale med catalanerne, som jo gjorde at ledelsen fik nok og bad ham forlade klubben i sidste måned - men han blev i Barca i sidste ende.

- Jeg har allerede sagt at min plan var at skifte Dembele ind mod Atletico Madrid i sidste uge, men det røde kort ændrede taktikken så jeg valgte anderledes, sagde Xavi lørdag til SPORT.

- Dembele er en del af holdet og jeg er sikker på at han kommer til at hjælpe os. Sagen er lukket. Jeg beslutter når han deltager eller ikke deltager, slog træneren fast.

Der var da også store smil at finde fra Dembele til lørdagens træning med Barcas førstehold, hvor vennen Pierre-Emerick Abubameyand også figurerede - sidstnævnte måske som en positiv tilgang for ofte utilpassede Dembele. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi om Dembele: Sagen er lukket

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder