Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Xavi: Vi er glade for Jutglas succes

Nyheder - 9. oktober 2022




Ferran Jutgla har taget Club Brügge med storm og er i den grad begyndt at tage de næste skridt i sin karriere. Han stopper ikke med at involvere sig i mål og han blev desuden kåret som Man of the Match i de to Champions League-kampe mod FC Porto og Atletico Madrid.

Selvom Barca har sendt ham videre i teksten, så holder klubben naturligvis øje med ham. I går blev Xavi spurgt ind til Jutglas gode form og Xavi var konkret i sit svar men slog samtidig fast, at ingen døre er lukket for angriberen når det kommer til FC Barcelona.



- Det ville have været svært at få spilletid for Jutgla her i Barca med Lewandowski foran ham i køen. Det var bedst for ham at finde en anden klub, da han ikke ville få mange spilleminutter her.

- I fremtiden afviser vi ingenting når det kommer til Jutgla. Jeg er virkelig glad for hans gode præstationer fordi, at han fortjener det. Vi har kendt ham fra hans tid før han brød igennem og i Sant Andreu og alle rapporter på ham var gode. I Barca præsterede han også altid godt, men de nye spillere denne sommer ville ikke gøre det let for ham.

- Han har præsteret godt i Champions League i denne sæson og det er aldrig let, konkluderede Xavi på gårsdagens pressemøde.

Ferran Jutgla er i dag den spanske spiller, som har været involveret i flest mål i denne sæson. Han har spillet 14 kampe, scoret otte mål og lagt op til 5 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Vi er glade for Jutglas succes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder