Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barcelona i dialog med Marco Asensio

Nyheder: Af Sajad Koftan - 23. januar 2023Medie: Barcelona i dialog med Marco Asensio

© Getty Images


Marco Asensio kan meget vel lande en aftale med ærkerivalerne fra FC Barcelona, eftersom kontraktforhandlingerne mellem stjernen og Real Madrid ser ud til at ende ud i ingenting - mens Barca nu øjner en fri transfer, beretter mediet Sport.

Real Madrids præsident Florentino Perez har ikke kunne tilbyde Asensio en løn som svarer til Asensios krav og det betyder at stjernen kan stå uden kontrakt fra den 30 juni 2023.

Marco Asensio er efter sigende blevet utålmodig og nu fast besluttet på at få sin fremtid på plads - af samme grund har midtbane-stjernen skiftet sin agent ud med superagentet, Jorge Mendes, hvor sidstnævnte jo har et stort netværk af superstjerner i sin fold - inklusiv gode kontakter i FC Barcelona.

Ifølge mediet Sport skulle agenten Jorge Mendes og Barcelona allerede har indledt de første forhandlinger omkring Marco Asensios fremtid, mens mediet på samme tid beretter at alt holdes åbent.

Den 27-årige stjerne har flere kort ved hånden og et skifte til Premier League er heller ikke usandsynligt - dog hævder mediet at Barca skulle være at foretrække for Asensio, selv om dette potentielle klubskifte jo ofte betegnes som "det forbudte skifte", da det er mellem de to største rivaler i Spanien.

Marco Asensio vær tæt på at skifte til Barcelona tilbage i 2014, men endte istedet i Real Madrid, da catalanerne afviste at betale de 20 mio. kr som Mallorca krævede på daværende tidspunkt.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

47 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder