Annonce


Annonce

Annonce

Så mange penge modtager Barca for Gavis skade

Skader - 20. november 2023
Det var triste billeder, da Gavi i aftes blev alvorligt skadet for Spanien. Efter et forsøg på at kontrollere bolden tog han sig hurtigt til knæet og efterfølgende kom det ud, at det med al sandsynlighed nok er en korsbåndsskade. Han er i skrivende stund ankommet til træningsanlægget i Barcelona for yderligere undersøgelser.

I og med at skaden opstod mens Gavi var afsted med landsholdet, så går FIFA ind og kompenserer rent økonomisk for hver dag, Gavi er ude. De første meldinger går på, at han er ude i 6-8 måneder og da FIFA betaler 20.548 euro hver dag efter de første 28 dage, så kan Barca sammenlagt se frem til at modtage omkring 4,3 millioner euro givet at Gavi er ude i otte måneder.

Det er dog absolut ingen trøst eller noget at glæde sig over i Barca. Klubben er nemlig rasende på den spanske landstræner for overhovedet at have brugt Gavi til kampen når Spanien allerede havde sikret sig EM-billetten. Lige nu handler det for Barca om at finde ud af hvordan man bedst muligt mindsker tabet af Gavi inde på banen.

Tager man et kig på La Liga, så var der i august hele fire spillere, som rev korsbåndet over: David Silva, Joel Roca, Courtois og Militao. I dag er der flere: Arambarri, Sedlar, Pino og måske Gavi alt efter hvad dagens afgørende undersøgelser viser. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Så mange penge modtager Barca for Gavis skade

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder