Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca sætter Alaba på standby

Nyheder - 2. juni 2012Barca sætter Alaba på standby

David Alaba har været et mål for Barcelona den seneste tid som erstatning for Jordi Alba. Venstre backen fra Valencia har over længere tid været rygtet til Barcelona og endelig ser det ud til, at han er på vej til den catalanske klub hvor hans karriere faktisk startede. Til gengæld har man derfor valgt at sætte forhandlingerne på standby med Bayern Munchens David Alaba.

Alaba minder på mange måder om Alba men spanieren har altid været første prioritet og derfor er det også ham man går efter 100%. Ifølge flere medier er det blot 3 millioner euro som skiller Valencia og Barcelona fra en aftale, men der er efterhånden ingen tvivl om, at Alba nok skal komme her til sommer.

Til gengæld har Barcelona tænkt sig at følge Alaba på tæt hold og eventuelt lave en aftale allerede i år, således de om 1-2 år har mulighed for at hente Bayerns 19-årige back. Han er lynhurtig, kan slå gode indlæg og er generelt end utrolig orienteret type.

Skulle Abidal blive klar til at kunne spille fodbold igen på topniveau, er der ingen som ved hvordan sagen vil vende. Om Abidal dog kommer til at spille fodbold igen er dog tvivlsomt. Lægerne har for få dage siden valgt ikke at udelukke det.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Spar 31%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder