Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alonso: Min far ville have mig til Barcelona

Nyheder - 23. november 2012Alonso: Min far ville have mig til Barcelona

Xabi Alonso er en af de absolut bærende kræfter hos nutidens Real Madrid mandskab, men bag hans karriere findes en noget pudsig historie - hans far ville nemlig have ham til Barcelona før han end kom til Liverpool. Det var i 2004, da den engelske klub købte ham fra spanske Real Sociedad.

- Siden jeg var en lille dreng har jeg altid kunnet lide Barcelona, men nu er tingene noget anderledes efter jeg har været i Real Madrid. Min far spillede i Barcelona og håbede, at jeg en dag ville komme til klubben men han fortalte mig, at jeg selv skal bestemme over min karriere og tilknytte mig den klub, som jeg så mig selv i, kom det fra Alonso.

- Jeg har mange gode venner i Barcelona fordi vi også spiller på det spanske landshold, men det betyder ikke at vores interesser er de samme og vi hver aften er ude og spise sammen. F.eks. er Ronaldo min gode ven og holdkammerat når jeg er på banen, men udenfor banen har vi ikke meget tilfælles, kom det yderligere fra den spanske midtbanemand.

Iker Casillas og Xavi har et rigtig godt venskab men de ses også i det private sammen med blandt andre Alonso - specielt efter han flyttede til Madrid for at tørne ud for hovedstadsklubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

42 min. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
1 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
3 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
5 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
7 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
9 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
11 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
11 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
12 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
13 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...

Ugens mest læste

Seneste nyheder