Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Aguero: Messi fortjener Ballon d'Or

Nyheder - 6. januar 2013




Sergio Aguero er slet ikke i tvivl om hvem der skal vinde Ballon d'Or. Imorgen afholdes en galla hvor verdens bedste fodboldspiller skal findes. Her er Messi, Iniesta og Ronaldo de tre finalister. Ifølge Aguero er der dog slet ikke nogen tviv om hvem prisen skal uddeles til.

- Selvfølgelig skal Messi vinde Ballon d'Or. Alt hvad han har gjort med Barcelona og Argentina har været unikt. Der er slet ikke tvivl. Han er den spiller, som har scoret flest mål på et år og den spiller, som i 2012 scorede flest mål for landsholdet. Han fortjener den helt klar, kom det fra den nuværende Manchester City-spiller, som pt. er i Italien for at blive behandlet for en skade.

Alle spillere drømmer om at blive verdens bedste en dag og det gør Aguero da også, men han er klar over, at det blot er en drøm lige nu - det kræver rigtig meget at vinde Ballon d'Or, siger han.

- Jeg ved, at det er meget svært at vinde prisen, men jeg håber jeg en dag kan gøre det. Der er rigtig mange gode fodboldspillere, så det kræver virkelig meget at vinde prisen, kom det yderligere fra angriberen.

Derudover kommenterede den lille argentiner også de to andre finalister, Iniesta og Ronaldo.

- Iniesta har haft et flot år hvor han hjalp Spanien til succes, men også for Barcelona har han været fantastisk. Ligeledes har Ronaldo gjort det godt for Real Madrid men jeg mener ikke det kan diskuteres, at Messi er den bedste, kom det til slut. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Aguero: Messi fortjener Ballon d'Or

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder