Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Simonsen: Agger passer til Barcelona

Nyheder - 22. juni 2013




Allan Simonsen er fremme med de helt store roser til Daniel Agger. Han mener, at den danske forsvarsspiller passer til Barcelona og personligt håber han på, at Liverpool-spilleren ender i Barcelona. Herhjemme i Danmark taler man om Agger og Barcelona hverdag, fortæller han.

- I Danmark tales der om Agger og Barcelona hver dag. Han passer til klubben. Han er fantastisk, stærk, teknisk god og er god med hovedet. Hans niveau passer til Barcelona og han får kun chancen én gang, og jeg mener, at han skal skifte nu, fortæller danske Allan Simonsen ifølge Soccerway.

Danske Daniel Agger har spillet i Liverpool i flere sæsoner og har generelt haft et rigtig højt niveau, men har til gengæld været rigtig uheldig med en stribe skader, som har holdt ham ude gang på gang. Det vil bestemt ikke være det, Barcelona går efter, da forsvarsspillerne i klubben selv løber ind i skader flere gange i løbet af en sæson.

En spiller som Thiago Silva er meget sjældent skadet og det er bl.a. derfor Tito Vilanova ønsker at hente ham til klubben. Om man vælger at hente Daniel Agger vil tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Simonsen: Agger passer til Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder