Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Miranda: Bedre hvis Messi ikke spiller

Nyheder - 28. august 2013




28-årige Joao Miranda fra Atletico Madrid fik sig en dårlig nyhed igår aftes, da Tata Martino udtog den trup, som i aften møder Atletico Madrid. Her var Messi nemlig med og det betyder, at han er fit nok til at spille finalen. Miranda havde ellers gerne undgået argentineren.

- Barcelona har et hav af profiler og skulle Messi ikke spille, så kan de sætte en anden fantastisk spiller på banen. For os er det dog bedst, hvis Messi ikke spiller. Det giver mindre problemer. Jeg kan ikke fortælle, om jeg hellere vil stå overfor Neymar. De begge er to rigtig gode spillere og mens Messi er et idol i Argentina er Neymar det samme i Brasilien.

- Det bliver en god kamp og nu hvor vi er så langt, så kommer vi ikke for at lægge os ned. Vi vil vinde trofæet og chancerne er selvfølgelig større uden Messi, kom det fra Miranda, som faktisk er manden der sendte Atletico Madrid i Supercuppen.

Madrilenerne vandt nemlig Copa del Rey efter et overtidsmål af netop Miranda mod Real Madrid på Bernabeu. Det mål blev afgørende og sendte altså Simeones mandskab i Supercuppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Miranda: Bedre hvis Messi ikke spiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder