Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

RAC1: Fire år til Valdés i Monaco

Nyheder - 17. oktober 2013




Barcelona har allerede planlagt, at de skal ud og hente to målmænd senest til sommer. Valdés har offentligt gjort det klart, at han ønsker nye udfordringer i en klub, hvor han kan forsøge sig i et nyt land og med en ny kultur. Samtidig har Pinto levet på 1-årige kontrakter - men klubben ser ikke ud til at ville forlænge med andenmålmanden.

Radiostationen RAC1 kan idag fortælle, at Victor Valdés med 99 procents sikkerhed skifter til Monaco på en 4-årig kontrakt og at det hele kunne blive offentliggjort til januar. I og med at målmandens kontrakt med Barcelona udløber til sommer har han fået tilladelse til at tale med andre klubber - og han har allerede udtalt, at hans agent har talt med Monaco.

Eric Abidal, som i sommers skiftede til Monaco, har flere gange rost Valdés og håber, at han kommer til klubben. Omvendt har målmanden brugt ordet 'specielt', hvis han en dag skulle komme til at spille sammen med Abidal igen, som han anser som en bror. Under alle omstændigheder vil der gå to og en halv måned før noget officielt bliver sendt ud.

Januar bliver den måned, hvor Valdés offentliggører hvilken klub han til sommer skifter til. På nuværende tidspunkt har 31-årige Valdés spillet 513 kampe for Barcelona og vundet alt på klubplan. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


RAC1: Fire år til Valdés i Monaco

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder