Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Abidal: Valdés er mere end velkommen i Monaco

Nyheder - 12. januar 2014




Eric Abidal fylder stadig stort i Barcelona. I sommers skiftede han til franske Monaco, da den catalanske klub ikke havde planer om at forlænge med franskmanden. Ved hans sidste pressemøde var ledelsen og samtlige spillere dukket op for at følge med og her blev forsvarsspilleren dybt rørt og begyndte i løbet af pressemødet at græde. Efter flere måneder i Monaco nyder han dog godt af spilletiden og han ønsker i den grad, at Valdés kommer til Frankrig. Det er allerede bekræftet, at målmanden til sommer skifter klub.

- Hvis Valdés har en drøm om at spille i Monaco, så vil jeg helt klart stå klar med åbne arme. Jeg har endda et ekstra rum i mit hus, hvor han kan bo og jeg vil også hjælpe ham med at finde et hus tæt på mit, fortalte Abidal, før han kom ind på sin egen situation i det franske.

- Jeg er meget glad i Monaco. Der er en masse fantastiske mennesker her og jeg spiller hver kamp. Mit ønske er og har altid været at spille fodbold og på den baggrund kan jeg klart slå fast, at jeg ikke har et problem med hverken Rosell eller Zubizarreta (Barcelonas præsident og sportsdirektør, red.). Min kontrakt med Barcelona udløb og jeg ønskede at forlænge, men sådan skulle det ikke være.

- Barcelona har givet mig alt og har også åbnet muligheden for at komme tilbage til klubben og arbejde med de unge talentfulde spillere, kom yderligere fra ham.

Abidal havde en svær slutning i Barcelona, hvor han blev ramt af kræft. Han er nødsaget til at tage piller resten af livet for at holde sig ovenpå men han har intet negativt at indvende mod det - han nyder livet til det yderste og sendte samtidig hilsen til Barcelonas tidligere træner, Tito Vilanova, som også er ramt af kræft.

- Jeg beder for Tito hver evig eneste dag. Han er et stort menneske og jeg ved, at han vinder kampen. Jeg håber inderligt, at han igen kan nyde livet, kom det afslutningsvis fra franskmanden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal: Valdés er mere end velkommen i Monaco

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder