Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Flertallet ønsker ikke Bojan Krkic tilbage

Nyheder - 4. april 2014




Bojan Krkic er i øjeblikket udlejet til Ajax, hvor han mildt sagt på ingen måde har imponeret. Spørger man en gruppe af catalanske tilhængere ser de ikke den 23-årige spanier vende hjem til Barcelona, selvom klubben har tilladelse til at hente udlejede spillere hjem trods FIFA-straffen.

Hele 75% læsere af avisen 'Sport' mener ikke at Bojan skal vende tilbage mens den resterende del meget gerne så ham tilbage. Tager man udelukkende udgangspunkt i angriberens tal fra sin tid i Ajax er der ikke noget der tyder på, at han er blevet nogen målkonge. 28 kampe og fire mål er det blevet til. Dertil skal det også med, at han trods alt har kæmpet med et par skader.

Bojan var den helt store åbenbaring, da han bragede mål ind på stribe for Barcelonas ungdomshold. Han kom meget hurtigt op i systemet og fik som bare 17-årig debut for Barcelonas førstehold, da han erstattede Giovani dos Santos i en kamp mod Osasuna. Faktisk slog han Messis rekord som den yngste debutant i klubben.

Hvad mener du om Bojan Krkic? Har han en fremtid i Barcelona eller rækker kvaliteterne ikke? Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Flertallet ønsker ikke Bojan Krkic tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder