Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Cesc afslører: Xavi forlader Barcelona

Nyheder - 17. juni 2014




For noget tid siden var det Gerard Piqué, der afslørede, at Cesc Fàbregas ville forlade Barcelona. Det skete på et pressemøde, hvor Piqué hviskede beskeden til landstræner Vicente del Bosque mens han var i troen om, at mikrofonen var slukket. Nu har Cesc Fàbregas lavet samme nummer - bare i et offentligt interview.

- Xavi og Puyol har begge besluttet sig for at træde ud af rampelyset for at kunne bruge mere tid med familien. De tager derfor et skridt tilbage, fortæller Cesc ifølge Mundo Deportivo og antyder dermed klart, at Xavi er fortid i Barcelona fra næste sæson.

Rygterne omkring Xavi har også været mange. Selv fortæller han, at han tager sin endelige beslutning efter VM men ifølge Fàbregas har han altså allerede besluttet sig og derfor lader det altså til at Barcelonas nuværende viceanfører forlader klubben i dette transfervindue.

Ifølge flere medier er næste stop Qatar. Her har han fået et lukrativt tilbud, som han har taget imod. På nuværende tidspunkt skulle Barcelona allerede være informeret omkring situationen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cesc afslører: Xavi forlader Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder