Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arsenal står klar til at kapre Pedro

Nyheder - 21. juni 2014Arsenal står klar til at kapre Pedro

© Getty Images


Pedro Rodriguez er sammen med flere Barcelona-spillere blevet rygtet væk fra klubben da et større projekt er blevet skudt i gang. Catalanerne skal ud og hente mange nye ansigter ind men det betyder også at flere velkendte ansigter må forlade klubben. Her peger alt på, at Arsenal bliver Pedros næste arbejdsgiver.

Pedro har ikke haft heldet med sig under Tata Martino og måtte i en stor del af sæsonen se sig kritiseret. Han har dog valgt at klø på og gøre hvad han er bedst til - men alligevel lader det til at Luis Enrique ønsker en ny angriber til klubben og det kan betyde, at Pedro dermed ikke kommer til at spille på Camp Nou i næste sæson.

Både Manchester United og Arsenal har vist interesse i ham men i øjeblikket kender han ikke selv til fremtiden. Når han vender hjem fra VM tager han en snak med trænerteamet for at høre deres planer og først derefter bliver den endelige beslutning taget.

Baseret på de seneste dages rygter skulle Arsenal allerede have henvist sig til Barcelona i håbet om at kapre den hurtige kantspiller. Om han fremover kommer til at spille i Premier League er fortsat et spørgsmål men det lader til at han i dette transfervindue må finde sig i at blive solgt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
4 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
6 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
7 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
8 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
9 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
10 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
11 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
11 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...
11 t. Jules Koundé til Jordi Albas afskedscere...

Ugens mest læste

Seneste nyheder