Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Rakitic: Jeg skal ikke erstatte Cesc

Nyheder - 30. juni 2014




Ivan Rakitic landede i dag i Sevilla efter sit ophold i Brasilien. I Andalusien fik han taget afsked med sin tidligere klub og kort efter hoppede han ombord på et fly, der sendte ham til Barcelona. Klokken 18:00 i dag vil han vise sig frem foran det store Barcelona-logo.

I Sevilla fik han lov til at møde pressen og fik fortalt lidt om sit skifte. Han er klar til udfordringen i Barcelona men forsikrer, at han ikke er skiftet for at erstatte hverken Cesc eller Xavi.

- Jeg troede ikke, det ville være så svært, at skulle forlade klubben. Det er første gang, min kone ser mig fælde en tåre. Og det er jeg meget stolt over for Sevilla betyder utrolig meget for mig.

- Jeg siger ikke farvel til Sevilla, men blot på gensyn. Jeg elsker klubben og byen og det ville være dejligt at kunne vende tilbage en dag og sætte støvlerne på hylden der.

- Jeg har ikke skrevet under med Barcelona for at erstatte Xavi eller Cesc. Jeg er Rakitic - jeg vil arbejde hårdt og vise, hvad jeg kan. Cesc og Xavi er verdensklasse spillere og man bør ikke sammenligne dem med nogen, fortalte kroaten.

I dag lander han i Barcelona og i morgen bliver han officielt præsenteret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic: Jeg skal ikke erstatte Cesc

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder