Annonce


Annonce

Annonce

Arsenal vil genforene Alexis og Pedro

Nyheder - 18. december 2014
Pedro Rodriguez må se længere efter spilletid siden Luis Suárez' ankomst og det kan være med til at sætte tankerne om et skifte i spil. Således skulle Arsenal være ude efter spanieren til sommer, hvor en pris på 250 millioner kroner nævnes.

Alexis Sánchez forlod i sommers Barcelona og trådte ind af døren på Emirates Stadium, hvor han lynhurtigt har fået en stjernestatus. Med mål, assist og utroligt flot spil, er han allerede blevet en elsket spiller blandt de engelske tilhængere og han kan muligvis se frem til at få Pedro som holdkammerat igen, hvis rygterne taler sandt.

Engelsk presse skriver, at også Liverpool har en lille interesse i Pedro. men at sandsynligheden skal findes hos Arsenal, som trods et udmærket angreb fortsat ønsker at tilknytte kvalitet. Liverpool har ikke fået spillet til at fungere siden Suárez forlod klubben og derfor peger mange på, at interessen for Pedro kun vil stige i takt med Liverpools svingende resultater.

Pedro scorede for nyligt sit fjerde hattrick i sin professionelle karriere, da han scorede tre mål i samme halvleg mod Huesca, som blev banket 8-1. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arsenal vil genforene Alexis og Pedro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder