Annonce


Annonce

Annonce

Enrique: Pedro leverer altid varen

Nyheder - 16. februar 2015
Luis Enrique har et luksusproblem i sit angreb, hvor Messi, Suárez og Neymar utvivlsomt er førstevalg til de tre pladser. Men Pedro leverer altid varen, fortæller træneren, der ville ønske han kunne give den spanske angriber mere spilletid.

- Han gør utrolig mange ting for hele holdet. Han har været, han er og vil altid være en nøglespiller for holdet. Jeg ville ønske, at jeg kunne give ham endnu mere spilletid for når man har brug for ham, så leverer han altid varen.

- At have så mange spillere fyldt med kvalitet gør, at du har lettere ved at rotere fra kamp til kamp. Alle spillere er klar og kvaliteten er enorm. Vi spillede en rigtig god anden halvleg mod Levante mens vi i første manglede noget balance.

- Spillerne ved, at det er svært at vinde titler, så de kommer ikke til at hvile på lauerbærene. At vi har vundet 11 kampe i træk er ikke det vigtigste. Tilhængerne nyder det naturligvis og de er en klar nøglefaktor for holdet og banker mere optimisme ind i truppen, fortalte Enrique efter kampen i går.

Spillerne har fået fri i dag og i morgen og møder op til træning onsdag, hvor man begynder forberedelserne til Málaga-kampen på lørdag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enrique: Pedro leverer altid varen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder