Toppræstation af Deulofeu i spansk sejr

Nyheder - 31. marts 2015

Spaniens U21-landshold tog i aftes imod Hvideruslands ditto og det blev en sand fornøjelse set med de spanske briller. Barcelona-ejede Gerard Deulofeu var i sprudlende humør og stod bag alle fire mål - med mål, assist og fremtvingelse af selvmål.

Efter at have kæmpet for at sætte sig godt på kampen i de indledende minutter, kom forløsningen efter 25 minutters spil for Spanien, da kaptajn Deulofeu sendte en bold ind i feltet, som Shatsilouski uheldigvis fik dirigeret i eget net. Kort efter pausen blev Deulofeu selv sendt i dybden og her skar han ind foran en modstander, rundede keeperen og sparkede bolden i mål til 2-0.

Der gik bare fire minutter før 3-0 også var en realitet. Deulofeu stormede frem i højre siden af angrebet før han smed bolden ind til Munir, der let kunne score. Og en lille håndfuld minutter senere kom det sidste mål, da Deulofeu - igen, igen, igen - stormede frem i højre side, rundede to spillere og smed den ind til Moi Gomez, der scorede til kampens slutresultat 4-0.

Der var tale om en venskabskamp mellem de to klubber, men det er helt klart, at Deulofeu vil få banket sin selvtillid i top efter sådan en fantastisk præstation. Og han var da også glad for kampen og ikke mindst anførerbindet efterfølgende.

- Det er en ære, at bære anførerbindet for dette landshold. Jeg har altid forsøgt at få alle til at komme godt ud af det med hinanden. De nye på holdet skal følge sig velkommen og jeg glæder mig meget over, at vi fik sejren i dag, fortalte han efter kampen.

Andetsteds var Ter stegen i aktion for Tysklands U21-landshold som mødte Englands ditto. Her lukkede Ter Stegen tre mål ind i sine 90 minutter og da tyskerne kun scorede to gange blev det altså til et nederlag. Hverken Bagnack eller Ondoa fik spilletid for Cameroun, der på en halvleg vendte 2-0 til 2-3 ude mod Thailand. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder