Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medier: Pedro skal erstatte Sterling

Nyheder - 8. april 2015Medier: Pedro skal erstatte Sterling

© Getty Images


Pedro Rodriguez har længe lignet en færdig mand i Barcelona efter Luis Suárez' ankomst. Spilletiden har været knap for spanieren hvorfor han ifølge Sport har tænkt sig at fortsætte sit eventyr i Premier League fra næste sæson. Nærmere bestemt Liverpool, der skulle have stor interesse i at signe den hurtige offensive spiller.

Britiske medier erfarer, at Liverpool endelig har indstillet sig på at 20-årige Raheem Sterling forlader dem og her kommer Pedro ind i billedet. Han skal erstatte Liverpools guldfugl, der bl.a. har været rygtet til Real Madrid. Hvor han ender er dog tvivlsomt mens det efterhånden lader til at Pedros karriere fortsætter på Anfield.

27-årige Pedro har spillet over 300 kampe for Barcelona og blev den første spiller nogensinde til at score i seks turneringer i samme sæson. Med sine knap 100 mål har han hjulpet Barcelona til mange titler gennem årene, men nu hvor spilletiden for alvor er forduftet, er planen at fortsætte et andet sted.

Pedro toppede målmæssigt i 2009/2010, hvor han scorede 23 mål. I denne sæson er det blevet til 10 mål i 37 kampe, hvor han i mange kampe enten er blevet skiftet ind eller ud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

6 min. Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
2 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
4 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
6 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
7 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
8 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
9 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
10 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
11 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
12 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder