Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Gündogan har gennemgået lægetjek!

Nyheder - 21. maj 2015




For nyligt kom det frem, at Dortmund-spilleren Ilkay Gündogan skulle være på listen over interesserede spillere for Barcelona. I dag kan Mundo Deportivo så berette, at han har gennemgået et lægetjek i München hos Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.

Lægetjekket blev angiveligt overværet af Barcelona-læger, som var rejst til München for at få lægetjekket på plads. Det meldes, at han bestod lægetjekket og avisen skriver yderligere, at lægetjekket blev gennemgået som led i skiftet til Barcelona.

Som følge af transferkarantænen må ingen nye spillere spille kamp for Barcelona før januar. Derfor forventes det, at Barcelona sikrer ham hurtigst muligt - nu til sommer - og enten udlejer ham til Dortmund frem til januar eller henter ham til Barcelona med det samme og lader ham træne med så han kan lære alt i og omkring klubben fra sommer til januar, når han må spille.

Hans kontrakt udløber i 2016 og Dortmund har bekræftet, at den ikke bliver forlænget, da han gerne vil prøve kræfter et andet sted. Derfor skal han ud af huset hurtigst muligt for at sende en skilling til Dortmund. Om Mundo Deportivo har ret i prognosen om et lægetjek bliver spændende at følge når en af partnerne officielt bekræfter det ene eller det andet.

Ariedo Braida fra Barcelonas sportslige ledelse har været godt rundt i Europa og set en masse kampe gennem den seneste tid. Det skulle angiveligt have været ham, som har udset Gündogan som Xavis direkte afløser. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Gündogan har gennemgået lægetjek!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder