Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bojans råd til Roberto: Skift klub

Nyheder - 27. maj 2015




Bojan Krkic blev interviewet af Weloba og kom ind på flere punkter omkring Barcelonas nuværende situation. Han nævner bl.a. at Messi er lederen af holdet og samtidig sender han et lille stykke råd til Sergi Roberto, der kæmper for at få fast spilletid.

Barcelona
- Jeg vil ikke sammenligne dette Barcelona med Pep Guardiolas Barcelona. Det er to forskellige hold. Du kan ikke sammenligne stilen eller holdets udvikling. De spiller godt i øjeblikket, de har vundet en titel og er favoritter til to mere.

The Treble
- Barcelona er favoritter i begge finaler. Ikke på grund af deres modstander men på grund af deres egen styrke og de spillere, som de råder over. Barcelona afhænger af sig selv.

Lederen
- Jeg ser Messi som holdets ledere. Han løfter hele holdet gennem hver kamp og selvom holdet har en god balance, så ser jeg Messi som lederen. Xavis afsked
- Det handler om et periodeskift. Mange bekymrede sig også da Valdés forlod klubben, men så kom der en ny spiller til. Nu er det Xavi der forlader klubben og her står Rakitic klar, som er en fantastisk spiller. Xavi vil helt klart blive husket som en af de bedste i klubbens historie.

Sergi Roberto
- Jeg har fortalt ham, at dette øjeblik er perfekt til at forlade klubben. Han skal være selvisk, hvis han ikke får minutter på banen. Han har behov for at spille og derfor bør han skifte klub for at opnå det.

De hurtige
Så du Xavis afsked? - Ja, på TV
Skal du se Champions League-finalen? - Ja, der hjemme med nogle venner
At vinde The Treble er... - Unikt
Kommer du tilbage til Barcelona? - Jeg går, hvor fodbolden tager mig hen
Nævn én træner - Frank Rijkaard
Skal Alves fortsætte i Barca? - Ja
Bedste højreback i Premier League? - Ivanovic
To spillere du vil have til Stoke - Busquets og Suárez Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bojans råd til Roberto: Skift klub

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder