Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Anfører: Deulofeu er noget helt specielt

Nyheder - 26. juni 2015




I går kom det frem, at Everton officielt har købt Gerard Deulofeu fra den 1. juli til en pris på seks millioner euro. Straks har Everton-anfører Phil Jagielka været ude med store roser til den nu tidligere Barcelona-angriber, der har brugt de seneste sæsoner på lejeaftaler. Nu er han på fast kontrakt i Premier League.

- Han vil altid være en trussel for modstanderen og så er han kreativ. Jeg er sikker på, at det er derfor træneren har ønsket ham. Sådan er Gerard. Han kan vinde kampe for dig - score mål, smide gode indlæg ind i feltet, drible forbi modstandere, vinde frispark og den slags ting. Han er noget helt specielt.

- Vi har ikke haft et fuldt overblik på ham henover det seneste år, men det bliver interessant at se, hvad han har tilføjet til sit spil og se hvordan han som spiller er vokset. Det bliver dejligt for tilhængerne at komme på stadion og se ham spille, fortæller anfører Jagielka.

- Han gjorde det virkelig godt for os, da han var her på lån og hurtigt lignede det at han var klar til at spille for Barcelona, det skete ikke, men han er stadig en fantastisk spiller. Han har en stærk karakter og så er han en sjov fyr, der bliver god at have i omklædningsrummet.

- Han talte ikke meget engelsk, da han var her senest, men han prøvede sit bedste og det er rart at se, at træneren formår at få spillere af den slags tilbage til klubben. Det er også rart, at han er kommet så tidligt for så kan han få sig en god pre-season, lyder det slutteligt fra anføren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Anfører: Deulofeu er noget helt specielt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder