Annonce


Annonce

Annonce

Her er de vilde klubrekorder på verdensplan

Nyheder - 11. februar 2016




Barcelona rundede i aftes 29 kampe som ubesejret og selvom det lyder af rigtig mange kampe, så kommer de ikke i nærheden af verdensrekorden, som blev sat i gang med en finalesejr over netop Barcelona.

Vi starter i Spanien. I sæsonen 1978/79 sluttede Real Sociedad ligaen af uden at tabe de sidste syv kampe. De åbnede herefter næste sæson ved at være ubesejret i de første 31 kampe og de sidder dermed på rekorden i den spanske liga; 38 kampe som ubesejret.

I La Liga har Barcelona rekorden for flest sejre i træk - nemlig 16. Den rekord blev sat i sæsonen 2010/2011 under Pep Guardiola. Barcelona deler også rekorden for flest sejre på én ligasæson med Real Madrid. De har begge formået 32 sejre.

Fra 1991 til 1992 gik AC Milan igennem 58 kampe uden at tabe. Arsenal har også en rekord stående på 49 kampe som ubesejret - men ingen nærmer sig den ultimative verdensrekord, som Barcelona satte i gang.

I 1986 slog Steaua Bukarest Barcelona i en europæisk finale og det var startskuddet til en stime der nok aldrig nogensinde bliver slået. I 106 kampe tabte rumænerne ikke én eneste kamp og indtil i dag er det fortsat verdensrekord. Der er blandede meninger omkring det præcise antal; nogle peger på 104 kampe som ubesejret, andre på 106. Uanset, så bliver det knap så let at overgå. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er de vilde klubrekorder på verdensplan

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder