Annonce


Annonce

Annonce

Barca fik udvisning nr. 14 mod Valencia

La Liga - 30. april 2024
FC Barcelona satte lynhurtigt et pres på Valencia i gårsdagens kamp, men det var alligevel Barcas høje baglinje, der først var tæt på at kludre i det, da Valencia fik et par gode muligheder før Raphinha smækkede et smukt indlæg ind i panden på Fermin Lopez, som scorede til 1-0.

En kæmpe fejl af Ter Stegen og et straffespark af Araujo vendte dog kampen på hovedet før Barca fik hjælp af at Valencias keeper spillede håndbold uden for feltet og så var det rødt kort og Barca tog for alvor styringen og med et hattrick af Lewandowski sikrede catalanerne sig en 4-2-sejr i jagten på at sikre sig andenpladsen.

Men en bi-historie til de tre vigtige point er, at FC Barcelonas fysiske træner, Andrés Martin Garcia faktisk blev udvist undervejs i opgøret og dermed gik Barca op på hele 14 udvisninger blandt spillere og stab henover sæsonen. Det er rigtig mange - og noget, der netop er blevet talt om.

Det er specielt Xavis udvisninger, der har vægtet en del i medierne og det blev også påpeget, da han for nyligt valgte at acceptere at blive i klubben. At Garcia nu vælger at blive bortvist hjælper ikke meget på situationen og han vil helt sikkert også få klar besked fra klubben på, at det ikke er i orden.

FC Barcelona møder Girona på lørdag. Her er der tale om en duel mod den direkte konkurrent om andenpladsen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca fik udvisning nr. 14 mod Valencia

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder