Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Vermaelen: Det er en udfordring for mig

Nyheder - 21. februar 2016




Thomas Vermaelen gik i stykker under VM og har haft store problemer med at komme tilbage til sin gamle rytme, hvor han gjorde det strålende for Arsenal. Netop præstationerne hos The Gunners, som Barcelona møder om to dage, var grunden til, at Barcelona hentede ham.

Men han har bestemt ikke leveret samme kvalitet for Barcelona og det skyldes naturligvis at han ikke får den nødvendige spilletid og rytme af sin træner, men samtidig lader han til at skulle bruge alt for meget tid til at komme oven på. Han tager det dog som en udfordring, at han ikke får så meget spilletid.

- Jeg missede meget af min start på grund af skader og det betød rigtig meget. Det er noget, som altid bliver bragt op omkring mig som spiller. Men siden min operation i marts sidste år, har jeg haft det fint.

- Jeg havde en mindre skade siden da, men en skade opstår hos alle, det er ikke nyt. Nu er det snart et år siden og jeg følger mig rigtig godt tilpas.

- Jeg ser den manglende spilletid som en udfordring. Der er fem spillere til to positioner og det skal du kæmpe for. Det er alle gode spillere, så du bliver nødt til at arbejde for at få spilletid, fortæller han ifølge Daily Mail.

Thomas Vermaelen startede på bænken i går men erstattede Sergi Roberto med 20 minutter igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vermaelen: Det er en udfordring for mig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder