Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Liverpool har budt på Vermaelen

Nyheder - 27. april 2016




Barcelona er ikke interesseret i at sende Thomas Vermaelen afsted hurtigst muligt, men én ting er stort set sikkert: han ryger afsted i det kommende transfervindue.

I den forbindelse skulle Liverpool ifølge SPORT have sendt et konkret tilbud der lyder på 75 millioner kroner. Barcelona overvejer situationen men håber, at flere klubber melder sin interesse gennem et bud. Det er ingen hemmelighed, at Vermaelen nok skal finde sig en klub - men Barcelona ønsker naturligvis ikke at tabe alt for mange penge ved et salg.

Et tab bliver det helt sikkert. Ingen er interesseret i at købe Vermaelen for 140 millioner kroner, som Barcelona betalte. Men klubben ønsker mere end 75 millioner kroner og derfor lader det til at Liverpools første formelle bud bliver skudt ned.

Belgieren blev købt af Barcelona i skadet tilstand og har aldrig formået at tilspille sig en vigtig rolle på holdet og han er derfor blandt de mange emner, der rygtes ud af klubben til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Liverpool har budt på Vermaelen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder