CAMPEONES - BARCELONA VINDER THE DOUBLE!

Nyheder - 23. maj 2016

Der var masser af drama, men Barcelona løb med pokalen, da Alba og Neymar scorede i den forlængede spilletid. Mascherano fik rødt kort i første halvleg, men Barcelona kom sig.

Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Neymar

Bravo, Arda, Rafinha, Munir, Sergi Roberto, Vidal og Mathieu

- 1-0 97' Alba
- 2-0 123' Neymar

5'
- Første gang, at Sevilla angriber, leverer Piqué elendigt forsvarsspil. Gameiro trækker bolden ind i feltet og over 10 meter bakker Piqué hele vejen hvilket giver en god mulighed til angriberen, men Mascherano når lige præcis ind foran og klapper bolden ud af kommunen.

8'
- SUÀREZ!! Stor mulighed til angriberen! Iniesta vipper bolden ind i feltet og Suárez flugter, men sender bolden forbi målet.

15'
- Kampen spilles i et meget langsomt tempo. Barcelona spiller ekstremt langsomt og kan ikke finde plads mens Sevilla forsøger at stikke af på kontra.

17'
- Farligt af Iniesta. Han har erobret bolden foran eget felt og i stedet for at spille den sikker, mister han den ved at forsøge med et vip til Neymar. Sevilla sætter fart og Ter Stegen må ud i en akavet redning.

18'
- Messi nedlægges i Sevillas venstre side og der dømmes frispark. Argentineren og Neymar står klar.

19'
- Messi sender et indlæg ind. Der dømmes offside.

30'
- Det minder mere om en omgang træningskamp lige inden sæsonen skal i gang. Alves får muligheden fra distancen, men sender bolden forbi mål.

35'
- Skidt af Iniesta. Han sætter selv et angreb op og der bliver spillet flot helt ind i feltet, hvor han får bolden tilbage, men i stedet for at skyde på mål, forsøger han en aflevering ud til baglinjen. Ingen er med - og Sevilla får målspark.

36' - RØDT KORT!
- Mascherano får rødt kort for at redde Piqués elendige indgreb. Piqué går op i en duel, hvor han slet ikke leverer varen, og så er Gameiro alene igennem med Mascherano. Han river ham ned og klart rødt kort til argentineren.

38'
- Det røde kort gav også frispark til Sevilla på kanten af feltet og selvom Banega sendte et fantastisk forsøg afsted, så var Ter Stegen helt oppe og bokse den til hjørne.

44'
- Piqué kommer højt på et hjørnespark og får sendt bolden kraftfuldt afsted. Men også over mål.

45'
- STOR MULIGHED! Neymar dribler forbi to mand i feltet, men ligesom Iniesta vælger han ikke at sparke på mål, selvom muligheden er der. Han spiller til Messi, som får sit forsøg blokeret til hjørne.

45+1'
- Barcelona får intet ud af hjørnesparket og i stedet må Alba redde et kontrastød. Her fløjter dommeren til pause.

46' - ind/-udskiftning
- Rakitic går ud. Mathieu kommer ind.

47'
- Dommeren ødelægger en kæmpe mulighed til Barcelona! Iniesta sender bolden ind til en fri Neymar i feltet, men han bliver dømt offside. TV-billeder viste dog at der ikke var offside.

50'
- Barcelona kan slet ikke få bolden under kontrol og Sevilla skaber hurtigt plads med få afleveringer. Banega forsøger sig fra distancen, men stolpen redder catalanerne.

57' - ind/-udskiftning
- Et par hektiske minutter. Messi banker hovedet sammen med en modspiller og må i græsset. Han ser groggy ud, men kommer ovenpå igen. I samme øjeblik lader Suárez sig skifte ud med en skade. Rafinha kommer ind.

65'
- Barcelona evner ingenting. De kommer ikke frem i banen og det er ofte fejl i forsvaret, der fører til muligheder for Sevilla. Andaluserne sidder på alt.

66'
- Stor chance til Krychowiak! Igen sover Barcelona-forsvaret og han kanonerer en nedfaldsbold mod mål, men Busquets blokerer.

75'
- Endelig tager anføreren fat! Iniesta driver bolden ind mellem to mand og bliver nedlagt på kanten af feltet. Gult kort til Vitolo og straks synger Barcelonas fans Messis navn. God mulighed til argentineren!

76'
- Skidt spark af Messi. Han får den over muren, men får den ikke placeret yderligt nok og Rico samler let op.

79'
- Kontra til Barcelona. Messi opfanger bolden og sætter fart. Og ingen anden end Mathieu spurter frem mod feltet i håbet om at få bolden i dybden, men Messis aflevering får ikke nok fart og opsnappes af en andaluser.

81'
- Det er stadig Sevilla, som presser Barcelona i bund. Mathieu kriger sig igennem og hopper frygtløs ind i et saksespark fra en modstander. Han redder og får frispark for farligt spil.

87'
- Pinlige dommeraktioner! Først bliver Iniesta nedlagt foran Sevillas felt, og der bliver ikke dømt noget. Nu driver Neymar bolden frem og i høj fart bliver han nedlagt ved feltet - intet dømt.

89'
- Dommeren topper lige momentum. Rami, med et gult kort, stopper Iniesta i et kontra. Klart gult og rødt - men i stedet for Barcelona-spillerne gult for brok.

92' - RØDT KORT!
- Neymar sendes i dybden og bliver nedlagt af Banega som sidste mand. En så tydelig forseelse kan dommeren ikke lyve sig fra - rødt til Banega og farligt frispark til Barcelona.

93'
- Messi nærmest vipper bolden over muren. Men der er ikke nok fart og keeper Rico bokser den over kassen.

94'
- Mathieu kommer højest på hjørnesparket og forsøger at heade den over i det lange hjørne, men Rico redder.

Slut på den ordinære spilletid
- Den ordinære spilletid er slut. Vi skal ud i forlænget. Sevilla har begået 23 frispark og fået tre gule og ét rødt. Barcelona har begået 13 frispark og fået fire gule og ét rødt. 2-2 hedder statistikken for skud indenfor rammen.

Mens vi venter
- Barcelona har kæmpet utrolig hårdt med 10 mand. De har styrket midtbanen med Rafinha og hele kæden ligger tæt på forsvaret når Sevilla er i angreb. Neymar er skubbet helt ved siden af Alba og Iniesta mens Messi ligger på toppen og samler løse bolde op.

96'
- Mathieu kriger videre! Kaster sig igen frygtløs ned i en afslutning fra tæt hold fra Gameiro!

97' - MÅL!!
- JORDI ALBA SCORER!! Messi smider en fremragende aflevering i dybden og selvom der står 97 på uret, så tager Alba turen og rammer bolden perfekt lige forbi Rico i kassen til 1-0!

100'
- Iniesta header bolden ned til Neymar, som ser Messi i en fri position. Brasilianeren sender bolden afsted, men den springer fra Messi, som løber den op og fra 40 meters afstand forsøger at vippe bolden over Rico. Men desværre også over målet.

102'
- Stor mulighed til Piqué! Han finder plads til at heade på et indlæg, men Rico disker op med en forrygende redning og holder stillingen på 1-0.

104'
- ALVEEES!! KANONHUG af brasilianeren fra distancen, men Rico redder igen - denne gang giver han retur, men Sevilla formår efterfølgende at samle op.

Pause i den forlængeede spilletid

107'
- Mathieu igen! Spurter 70 meter op i et kontra leveret af Neymar, men brasilianeren spiller ham ikke i overlappen, da han når frem. Chancen løber ud i lige præcis ingenting.

109'
- Der er spilstop på Vicente Calderon. Dommeren har problemer omkring det ene lår og får hjælp ude på sidelinjen. I mellem tiden strækker spillerne ud på grønsværen.

118'
- Stor mulighed til Barcelona! Iniesta glider fri i venstre side og smider en sukkerbold ind til Neymar, men Rico redder brasilianerens hovedstød.

120' - ind/-udskiftning
- Jordi Alba går ud. Sergi Roberto kommer ind.

121' - RØDT KORT!
- Sevillas Carrico nedlægger Messi og får et gult kort. Han brokker sig højlydt og får endnu et. Dermed må han gå ud med rødt kort.

123 - MÅL!!
- Uselvisk af Messi! Han har mulighed for at sparke, men tager et træk og sender Neymar ind i feltet. Brasilianeren scorer sikkert til 2-0!.