Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messi er to sejre fra drømmen

Nyheder - 20. juni 2016




Hele Argentinas befolkning håber i disse dage at den argentinske landsholdstrup endelig kan få vendt stimen af finalenederlag og vinde et trofæ. Lige nu er nationen i semifinalen ved Copa America og her venter USA.

På papiret er Argentina favoritter til at gå hele vejen og det er da også den ultimative drøm for Messi, at kunne løfte et trofæ som anfører for sit land. Nu har han adskillige gange prøvet at løfte pokaler i Barcelona-trøjen, men i 2014 blev det til et smertefuldt nederlag i VM-finalen og sidste år måtte Messi og co. se sig slået efter straffesparkskonkurrence i Copa America mod Chile.

I den anden semifinale ved årets ekstraordinære udgave af Copa America på amerikansk grund finder man Colombia og Chile. To stærke nationer, som nu skal krydse klinger. Det kan altså umiddelbart blive en stor finale hvis Argentina formår at slå USA ud natten til torsdag.

Messi har været flyvende i årets Copa America og senest scorede han og lagde op til to mål, da Argentina i kvartfinalen ekspederede Venezuela ud. Nu venter USA, som slog Ecuador ud med 2-1.

Finalen spilles på MetLife Stadium mens kampen om bronzemedaljerne spilles på University of Phoenix Stadium. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi er to sejre fra drømmen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder