Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Fernández: Douglas skal spille hver uge

Nyheder - 16. juli 2016




Douglas har endnu ikke fundet sig en ny klub og som det ser ud nu, skal han dermed indlede den nye sæson i Barcelonas farver selvom klubben ønsker at sende ham videre på en lejeaftale.

- Jeg tænker på Douglas hver dag. Mit ønske er, at han spiller hver uge, men det er også min bekymring. Det er nemlig svært at forhandle sådan en aftale hjem med en anden klub, fortæller Barcelonas sportsdirektør Robert Fernández og følger op:

- Hvis jeg stod med beslutningen, så var hans situation allerede klar. Jeg ønsker, at han udvikler sig, han har brug for struktur i sin fodbold

- Han ønsker at spille for Barcelona, men hans situation er ikke let og der er meget konkurrence på holdet. Det er klart, at vi må kigge efter et ny hold til ham, men ikke hvilken som helst klub - det skal give mening for ham.

Douglas var et noget anderledes køb og han har på ingen måde formået at slå til. Han har haft muligheden for at vende hjem til Brasilien, men det har han klart afvist hvorfor Barcelona forhandler med europæiske klubber omkring en lejeaftale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fernández: Douglas skal spille hver uge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder