Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Roma: Vi gav intet for Vermaelen

Nyheder - 10. august 2016




Dani Alves, Martin Montoya, Sandro Ramirez og Alex Song har alle forladt Barcelona i indeværende transfervinduet uden at klubben har fået bare én krone ud af det. Thomas Vermaelen blev for nyligt lejet ud til AS Roma, og italienerne betaler intet for lejeopholdet.

Straks som lejeopholdet blev bekræftet forlød det i flere aviser, at italienerne skulle betale to millioner euro for at leje belgieren og skulle de have lyst til at købe ham fri om et år, skulle de hoste op med yderligere otte millioner euro - altså 10 af slagsen sammenlagt.

Men Roma bekræfter på sin hjemmeside, at de ikke har betalt noget for lejeopholdet hvorfor forsvarsspilleren er endnu en mand der ryger ud af døren uden at efterlade penge i klubkassen. Til gengæld kan det være, at han vender tilbage såfremt Roma ikke ser muligheder i ham om et år. Alternativt betaler Roma en endnu ikke offentliggjort sum penge for at købe ham permanent.

Hverken Roma eller Barcelona har bekræftet, hvad prisen lyder på såfremt Vermaelen om et år binder sig permanent til Roma. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Roma: Vi gav intet for Vermaelen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder