Barcelona tog første stik i Supercuppen: 0-2

Den spanske Supercup blev søndag aften sparket i gang i Andalusien og det var blandt andet uden Neymar, Rafinha, Ter Stegen og Jordi Alba set med Barcelona-briller. Men det afholdt ikke catalanerne fra at hente et godt resultat forud for returopgøret på Camp Nou om bare tre dage.

Bravo, Roberto, Piqué, Mascherano, Mathieu, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Arda

Masip, Denis, Munir, Digne, Gomes, Vidal og Umtiti

- 0-1 55' Suárez
- 0-2 81' Munir

6'
- Kæmpe chance til Luis Suárez! Han får tilkæmpet sig en aflevering på kanten af feltet, drejer rundt og er i en fri position, men keeper Rico kommer flot ned og redder.

12'
- Igen en god mulighed til Barcelona! Sergi Roberto glider flot af, sender Rakitic ud på kanten og kroaten svinger bolden ind i feltet til Arda Turan, som få meter fra mål forsøger sig med et saksespark, men han rammer slet ikke bolden.

22'
- Suárez starter en meget god omstillingsmulighed og finder Leo Messi. Argentineren tager et par træk, og finder Busquets, der helt ukorrekt dømmes offside. Skuddet fra den lange spanier rammer langt over - og forbi - mål.

27' - Ind-/Udskiftning
- Jérèmy Mathieu går ud med en skade, og ind kommer nyindkøbet, Lucas Digne.

29'
- I et uheldigt sammenstød med Mariano, falder Iniesta til jorden og ømmer sig. Skaden var dog ved første indtryk ikke så slem, at han ikke selv kunne gå ud af banen. En udskiftning har endnu ikke fundet sted.

30'
- Sevillas Vitolo kommer godt ind i ydersiden af feltet fra højrekanten, og lægger et fladt indlæg, der når helt ud til Escudero på den anden side af banen. Venstrebacken forsøger at komme igennem Rakitic, men tvinger et hjørnespark.

30'
- Suárez bliver fældet af Mariano midt i et kontraangreb, og Mercado får gult kort.

34'
- Rakitic udfører et godt indlæg fra højresiden, men Escudero blokerer.

35' Ind-/Udskiftning
- Andrés Iniesta bliver definitivt skiftet ud efter skaden, der har vist sig at være en knæskade. Denis Suárez kommer ind på en for ham velkendt bane, hvor han altså erstatter Barcelonas 8'er.

36'
- Messi sender en lang bold mod Arda Turan, men bolden er lidt for lang, og ryger i hænderne på en sikker Sergio Rico.

38'
- Vitolo sender Franco Vazquez i dybden i et tæt befolket Barca-målfelt, men skuddet blokeres af Bravo.

41'
- Denis Suárez får en friløber, men bliver skubbet væk af Mercado, der et minut senere på sikker vis også skubber Messi væk fra en chance i målfeltet.

45'
Tre minutters tillægstid.

45'+2
Messi tager et frispark kort ude fra feltet, men i pres lander den lige i hænderne på Sevillas Rico.

48'
På hurtigt omstillingsspil modtager Digne bolden, finder Luis Suárez, der i lidt for meget hast forsøger at finde Messi i det tætbefolkede målfelt. Bolden reddes ud til et hjørnespark, der tages af uruguayaneren.

49'
Denis Suárez finder med en dejlig, lang aflevering navnebroderen Luis Suárez, der i et godt løb header den ind i Sergio Rico, og samtidigt løber ind i målmanden, der ømmer sig efter sammenstødet. Målsparket tages dog kort efter af den spanske målmand.

51'
I en uheldig clearing falder Sevillas venstreback, Sergio Escudero, til jorden og ømmer sig. Spillet stoppes af kampens dommer, .

54' - MÅL!!
Arda Turan afbryder en Sevilla-aflevering og finder Busquets, der spiller bolden videre til Messi. Messi finder Denis Suárez, der laver en dejlig lang aflevering til Arda Turan, som med brystet lægger den videre til Luis Suárez, som hamrer den ind i kassen! MÅL til Barca!

56'
Messi, Turan og Suárez kombinerer godt, men Messis chip over Sergio Rico bliver lige akkurat pareret væk af den spanske målmand, der var lidt mere vågen end sine forsvarskammerater. Fuldstændig dominans af Blaugrana-tropperne!

58' - Ind-/Udskiftning
Sevillas Pablo Sarabia går ind, og ud går den skadede Sergio Escudero. Kort efter tager han et frispark, der rammer en Sevilla-spiller, der står i offside, og Barca får frisparket.

59'
Barcelona kører igen et meget hurtigt kontraangreb. Sergi Roberto modtager bolden på højrekanten og finder Lionel Messi, der løber alene ind mod målfeltet, men lige akkurat blokeres af en Sevilla-forsvarer, der finder Rico i målet, som clearer.

60'
Nyindkøbet fra Atlético de Madrid, Luciano Vietto, erstattes af endnu et nyindkøb, Wissam Ben Yedder, hos værterne fra Sevilla.

62'
Arda Turan får sendt en bold i dybden, men bolden er lidt for lang, og Sergio Rico tager sikkert bolden.

63'
Sergi Roberto tager et godt skud udefra, men det reddes af Sergio Rico. Robertos præstation i dag har ikke været til at tage fejl af. Simpelthen imponerende!

64'
En lang bold af Sevilla på højresiden bliver clearet ud af Lucas Digne, der ikke har virket usikker i dagens kamp. Det ser lovende ud for det franske nyindkøb!

65'
Pablo Sarabia falder i feltet og appellerer til straffespark, men bliver ignoreret af dommeren, inden Sergi Roberto er ved at prikke bolden i eget mål, idet han kommer lynende ind i feltet. Bolden ryger dog ud til et Sevilla-hjørnespark, der dog ikke bliver til meget.

67'
N'Zonzi fælder Rakitic, og der dømmes frispark omkring midtercirklen.

68' - Ind-/udskiftning
Den tidligere Santos- og Sao Paolo-spiller, Paulo Ganso, kommer ind til fordel for Sevillas Matías Kranevitter.

69'
Endnu et frispark begås af N'Zonzi omkring midtercirklen - denne gang på Lionel Messi. Så falder der brænde ned fra kampens dommer, og hiver det gule kort frem.

71'
Messi laver et indlæg, og Piqué lader sig falde i feltet, appellerende for et straffespark. Dommeren dømmer dog ikke for noget, mens Digne begår et frispark i den anden ende på Sarabia. Her slipper han dog for det gule kort, men Sevilla får frisparket.

72'
Meget teknisk, og farligt spil, af Sevilla i Barca-feltet. Bolden lander til Vitolo, der trækker uden om Roberto, og skubber den unge spanier væk, lægger den af til en holdkammerat i feltet, men Lucas Digne får fat i bolden, og får den sikkert clearet. Igen solidt spil af det friske Blaugrana-nyindkøb!

75'
Endnu en farlig chance til Sevilla. Sergi Roberto clearer ind mod Bravo, men Mascherano clearer bolden.

76' - Ind-/Udskiftning
Arda Turan og Munir El Haddadi er aftenens sidste udskiftning. Den unge spanier får igen en chance for at vise sit værd!

77'
Og Sevilla igen! Et indlæg bliver dog clearet med hovedet af Busquets, og lander i fødderne på Messi. Han bliver dog skubbet væk med albuen af Franco Vazquez, der får gult kort.

79'
Rakitic bliver fældet og Barca får et frispark, langt ude fra feltet. Det bliver dog pareret af Sevilla-forsvaret.

81' - MÅL!!
Munir får sin første berøring på bolden efter en dybdeaflevering af Messi, og prikker den med ydersiden bag en chanceløs Sergio Rico til 2-0! Har klubben allerede fundet sin fjerde angriber?

90'
Barcelona spiller bolden rundt i egne rækker for at få tiden til at gå. 2-0 er ekstremt godt forud for returopgøret, som spilles på Camp Nou. Men Barcelona er tættere på 3-0 end Sevilla er på 2-1.

Det slutter her! Barcelona henter første stik i den spanske Supercup og står med et fantastisk udgangspunkt forud for returopgøret, som spilles på eget græs om tre dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder