Sergi Roberto scorede i spansk storsejr

Nyheder - 6. september 2016

Sergi Roberto, Gerard Piqué, Jordi Alba og Serigo Busquets spillede alle fra start, da Spanien i aftes mødte Liechtenstein. Helt som ventet havde Spanien ingen problemer med at vinde, men Sergi Roberto skulle lige sætte gang i festen først.

Diego Costa stod for kampens første mål efter 10 minutter, men herfra havde spanierne ikke held med at score yderligere. Først 10 minutter inde i anden halvleg blev der åbnet op, da Sergi Roberto sørgede for 2-0. Herfra gik det stærkt - for bare 10 minutter efter Robertos mål stod der 5-0 med mål af David Silva, Vitolo og Diego Costa igen.

I kampens slutfase blev der scoret yderligere tre gange. Alvaro Morata sørgede for to mål på to minutter mens David Silva også fik scoret. Silva fik annulleret et mål for offside men tog revanche og scorede til 8-0 kort tid efter.

Netop 8-0 sluttede kampen og selvom Spanien har fået en ny træner med nye idéer, så var det dog ikke en modstander, som på noget tidspunkt burde kunne volde dem problemer - og det gjorde de da heller ikke. 13-0 lød skudstatistikken på - og det inden for rammen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder