Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bomberyddere undersøgte mistænkelig kuffert

Nyheder - 14. september 2016




Camp Nou var forvandlet til Barcelona-spillernes legeplads i aftes, da Celtic blev sendt hjem til Skotland med et svigende nederlag på hele 7-0. Undervejs i opgøret foregik der dog noget helt andet udenfor stadion, da en flok bomberyddere blev kaldt ud.

Mellem gate 33 og 38 blev der nemlig fundet en mistænkelig kuffert ifølge Superdeporte. Straks blev dørene smækket i, området spærret og bomberyddere blev kaldt ud for at undersøge kufferten. Der var, som så ofte før efterhånden, blot tale om en mindre kuffert, som en tilhænger havde tabt eller glemt.

Det er ikke offentliggjort hvem der stod bag kufferten eller hvorfor den lå på stedet - men det skabte panik blandt folket, der ikke var på stadion, noget man dog ikke så på TV'et, da kampen blev spillet.

Hele episoden uden foran stadion tog omkring et kvarter og interne kilder i klubben fortæller, at man forsøgte at minimere panikken og hysteriet så tilhængerne der var inde og se opgøret ikke skulle gå i panik eller generes. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bomberyddere undersøgte mistænkelig kuffert

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder