Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Piqué: Jeg var tæt på at stoppe fodbolden

Nyheder - 18. oktober 2016




Gerard Piqué var tæt på at sætte støvlerne på hylden efter Spaniens elendige indsats ved VM 2014. Herefter mistede han sin passion for fodbolden og var tæt på at stoppe karrieren, men omstændigheder gjorde, at han ombesluttede sig og fortsatte på toppen. I dag nyder han sin fodbold.



Gruppe C
- Det er klart, at vi ønsker at vinde fordi vi vil være på førstepladsen. Det er et stort skridt mod vores mål. Hvis vi vinder i morgen, så er vi garanteret en plads videre.

Forholdet til Pep Guardiola
- Pep gav os alle noget. Der er et 'før og efter' med ham. Han ændrede klubbens historie og jeg har intet andet end gode ting at sige for en træner, som gav alt og som gav mig chancen. Vi har gode minder her i klubben.

Langsigtet mål
- Vi må se, hvordan det hele går i forhold til mine personlige mål. Det kommer an på hvordan kroppen og benene har det. Motivation er nøglen til det hele. Nu har jeg to år mere med Spanien i forsøget på at vinde VM og hos Barcelona må vi se, hvor mange år jeg kan fortsætte.

Hvad kan du ikke lide ved nutidens fodbold?
- Først og fremmest kan jeg lide, at vi har adgang til at følge med i de andre ligaer gennem TV. I Tyskland, England, Frankrig og de andre lande. Før var det svært at se og følge med. Der handlede det kun om spansk fodbold. Men jeg kan lide at se fodbold rundt om i verden som fan.

- Hvad jeg ikke kan lide er, at der er for meget fokus på ting uden for kridtstregerne. Måske sælger det mere og derfor fokuserer medierne på det.

Hvordan kan City stoppe Messi?
- Spørg Pep. Messi er verdens bedste spiller og jeg har kæmpe respekt for ham. Han ser skarp ud og skulle kun bruge tre minutter til at vise sig frem (mod Deportivo, red.) . Han er den spiller, der skaber forskellen og for mig er han verdens bedste spiller og også historiens bedste fodboldspiller.

Hvordan har du det med at Pep henter spillere i Barcelona?
- Pep har et nyt job nu. Det er normalt for klubber med mange penge, at gå ud og købe spillere - om det er fra Barcelona eller en anden klub. Bare fordi han kommer herfra og er en del af familien i Barcelona, så betyder det ikke at han ikke må købe spillere her fra.



Du var tæt på at forlade fodbolden...
- Motivation er nøglen til alt. Jeg var tæt på at forlade det spanske landshold, forlade Barcelona og bare gå min vej. Jeg har nok penge til at leve resten af mit liv. Men efter VM 2014 forsvandt min passion. Jeg snakkede med flere trænere og besluttede mig for at fortsætte. Måske var det fordi, at jeg vandt alt, der kan vindes, som en ung spiller. Derefter snakkede de om, at de ville hente Luis Enrique ind, skabe noget nyt, få ny luft til klubben og komme tilbage på sporet og det ønskede jeg at være en del af. Og nu; der nyder jeg fodbolden og er på toppen af min karriere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Jeg var tæt på at stoppe fodbolden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder